Online samenwerken: meetings en bestanden

Online vergaderen en bestanden delen met het geavanceerde alles-in-een-platform van Voys, overal ter wereld en op elk moment.

  • Circle check filled Videobellen en chatten met collega’s
  • Circle check filled Eenvoudig bestanden met elkaar delen
  • Circle check filled Locatie-onafhankelijk samenwerken
Vrijblijvend natuurlijk.
optimaal samenwerken

Vergaderen en bestanden delen in één platform

Met het innovatieve alles-in-een-platform van Voys beheer je interne en externe communicatie op één centrale plek, van samenwerken met je collega’s tot het contact met je klanten.

Mogelijkheden te over: telefonie, videobellen, chatten, bestanden delen én slimme klantcontact features.

Monitor

Online vergaderen

Of je nu vanuit huis werkt of op een zonnige bestemming: waar ter wereld je ook bent, met Voys blijf je gewoon in je contact met je collega’s door met ze te chatten of videobellen.

Tijdens het online vergaderen deel je eenvoudig je scherm en maak je snel notities. En je videobelt altijd in HD-kwaliteit, met tot wel 200 deelnemers.

Printer

Bestanden delen

Wil je een bestand delen met je collega’s? Dat doe je in dezelfde, eenvoudige beheeromgeving. Zo hoef je niet te switchen tussen systemen, handig!

Door automatische synchronisatie, beschik je altijd tot de nieuwste versie van een document. Alle wijzigingen worden bijgehouden met revisies.

Phone retro

Superslimme telefonie

Met het geavanceerde alles-in-een-platform van Voys ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Jij bent in control en bereikbaar hoe jij dat wilt: via een vast toestel, de desktop app of mobiele app.

En er is meer: met geavanceerde Contact Center features til jij klantcontact naar een hoger niveau.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 19.000 bedrijven

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Vraag een offerte aan Arrow long right

Meer dan 18 jaar ervaring

in het bieden van slimme communicatieoplossingen. In 2006 begonnen, en nu nog steeds één van de snelstgroeiende providers van Europa.

Meer over Voys Arrow long right

Meer dan eerlijke 4.200 reviews

kregen we van onze klanten. Over het afgelopen jaar is ons cijfer gemiddeld een 9! Dat is de hoogste klantbeoordeling in de telecomwereld.

Bekijk alle reviews Arrow long right
Vrijblijvende informatie

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het alles-in-een-platform van Voys voor jouw organisatie? Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik ontvang graag meer informatie